9 Channel Center

  • Owner:
    Berkeley Investments
  • Architect:
    Bargmann Hendrie + Archetype
  • Scope:
    77,000 SF Adaptive Reuse
  • Location:
    Boston, MA

Rehabilitation and adaptive reuse of this historic building located at 9 Channel Center in the Seaport District of Boston. The 7-story building is being completely renovated into an impressive office and retail space in this thriving neighborhood.

The 77,000 sf building will feature an open floor plan for the office levels, a new multi-use roof deck, and 4,000 sf of street-level retail with new storefronts. The original brick and beam architecture, along with the atrium lobby, will be completely transformed to be the focal point to the buildings interior. The project also includes sustainable building features with all new MEP systems and energy-efficient windows that provide an abundance of natural light.